Дискретен GPS тракер, който следи всички движения на ценните ти вещи.

Nomad винаги знае къде е твоят автомобил, мотоциклет, велосипед или ценна пратка.

nomad1
Партньори:
wireless-connection-v3-01
готов за употреба

Nomad e активно устройство, което използва предплатена SIM карта за 12 месеца. Nomad е без обвързващ договор и допълнителни такси.

battery-powered-v3-01
дълъг живот на батерията

Nomad има ниска консумация на енергия и не изисква презареждане. Nomad NANO има живот на батерията 18 месеца, а Nomad GO - 8 месеца.

easy-to-install-v3-01
лесен за монтаж

Nomad не изисква свързване и окабеляване, компактните му размери позволяват лесно прикриване в охранявания обект.

GPS Локация

Всяко NOMAD устройство идва с IOS и Android приложение, с което можеш да виждаш последната локация на това, което следиш.

Статус на батерията

Виждаш статуса на батерията в проценти в реално време, така можеш да предвидиш нейното презареждане или подмяна.

Режим охрана

Nomad е лесен за активиране и употреба, по всяко време можеш да избереш дали да получаваш известие при движение на обекта или не.

Powerd by iTrack

NOMAD GO

Nomad GO е идеален за проследяване на всякакви превозни средства, мотоциклети, скутери и автомобили. Той проследява в реално време, за да си винаги наясно къде се движи обектът, който следиш. Nomad GO изпраща известие на телефона ти при всяко движение на обекта. Той е с презареждаема батерия с живот на едно зареждане 3 – 12 месеца, в зависимост от активноста. Приложението предлага визуализация на изминатите маршрути с посока и скорост на движение и изпраща локация на всеки 15 мин., когато обектът е в движение. Nomad ГО ще проследи охранявания от теб обект до всяка точка на Европа, в случай, че обектът е изчезнал в чужбина или е преминал границата.

Powerd by iTrack

NOMAD NANO

С изключително малките си размери, Nomad NANO е подходящ за проследяване на техника, инструменти, механизации и пратки. Устройството идва с еднократна батерия с дълъг живот от 18 месеца, след което батерията може да се подмени. Nomad NANO изпраща локацията на охранявания обект на всеки 12 часа. Nomad NANO може проследи охранявания от теб обект до всяка точка на Европа.

FAQ

Кражбата на мотоциклети не е нещо, за което традиционно говорим, когато става дума за мотори. Притеснението за кражба не е това, за което мислим, когато си купуваме мотор или се готвим за първите си излизания през новия сезон. Въпреки това статистиката показва, че може да се случи на всеки. В САЩ всяка година се крадат около 40 000 мотоциклета, почти същата е и статистиката за Европа. Honda е сред най-популярните марки за крадците, наред с Yamaha и Harley-Davidson. Добрата новина е, че не малък процент от откраднатите мотоциклети се връщат на собствениците им. Лошата новина? Тези върнати мотори рядко се връщат в тяхната цялост, тъй като повечето мотори се крадат за части.

Не е изненадващо, че мотокрадците обикновено се насочват към лесни цели. Ако вашият мотоциклет не е защитен самостоятелно, той може да бъде податлив на кражба, дори да го оставяте в охраняем гараж. При всички положения, е по-добре да сме подготвени за всяка ситуация.

На пазара се предлагат различни системи за сигурност, които варират от заключващи устройства, покривала, имобилайзери, вериги, застраховки и тракери. 

Подобно на застраховката, мотоциклетният тракер няма да попречи на крадците да се опитат да откраднат мотора ви, но може да е от решаващо значение за намирането му. Wireless тракерите за мотоциклети предлагат по-голяма сигурност, тъй като не могат да бъдат деактивирани чрез изключване на батерията на мотоциклета и шансовете ти да намериш откраднатия мотор се увеличават. Има много истории за собственици на мотори, които си ги връщат с помощта на GPS местоположения на живо, изпратени директно към телефоните им. Не на последно място, полицията има по-добра мотивация да се впусне в преследването на мотора ти, ако има точно местоположение.

За повече информация и характерактеристиките на NOMAD GO, можеш да откриеш тук.

Проследяването на скъпа техника и пратки има своите специфики за разлика от проследяването на мотори и автомобили. Нека вземем за пример скъпа фотографска техника, която сме дали под наем за няколко дни. Уговорили сме се с наемателя, че ще използва техниката на няколко локации в България, но за всеки случай искаме да сме наясно къде е тя. С изключително малките си размери, Nomad NANO е подходящ именно за тази цел. Той може да бъде поставен в някой от калъфите на камера или обектив или пък да бъде закрепен външно. Nomad NANO e водоустойчив и атмосферните условия не му влияят. С него можем да знаем локацията на нашата техника на всеки 12 часа, а ако излезе извън границите на страната, ще разберем и за това. Nomad NANO идва с батерия с дълъг живот, която просто трябва да се подмени след 18 месеца. Приложенията на устройството са много, а лесната му експлоатация позволява безброй опции.

За да изберете между Nomad GO и Nomad NANO трябва да отговорите на един много лесен въпрос – какво представлява обектът, който искам да охранявам? Ако искам да следите движението на охраняемия от вас обект, тогава решението е Nomad GO. Той е специално създаден, за да охранява движещи се обекти. Той проследява в реално време, за да си винаги наясно къде се движи обектът, който следиш и изпраща известие на телефона ти при всяко движение на обекта. Ако обектът, който искате да охранявате е по-малък и има ограничено място за поставяне на проследяващо устройство и движенето му не е интересно за теб, а просто искаш да можеш да го откриеш, решението е Nomad NANO – с изключително малките си размери, Nomad NANO е подходящ за проследяване на техника, инструменти и пратки. Nomad NANO изпраща локацията на охранявания обект на всеки 12 часа.

4.4
4.4/5
Въз основа на 20+ оценки
4.8/5
"Risus risus natoque urna faucibus felis netus dictum fames duis ultricies mi habitasse potenti nisi, enim euismod nec dolor, in sed neque sit mauris mattis facilisi nisl augue nulla augue sed quis."
Emily Watson
Designer
4.8/5
"Risus risus natoque urna faucibus felis netus dictum fames duis ultricies mi habitasse potenti nisi, enim euismod nec dolor, in sed neque sit mauris mattis facilisi nisl augue nulla augue sed quis."
Tina Oliver
Influencer
4.8/5
"Risus risus natoque urna faucibus felis netus dictum fames duis ultricies mi habitasse potenti nisi, enim euismod nec dolor, in sed neque sit mauris mattis facilisi nisl augue nulla augue sed quis."
Jennifer Dunn
Dance Teacher
4.8/5
"Risus risus natoque urna faucibus felis netus dictum fames duis ultricies mi habitasse potenti nisi, enim euismod nec dolor, in sed neque sit mauris mattis facilisi nisl augue nulla augue sed quis."
George Weah
Model
0 K+
Активни потребители
0 K+
Сваляния на приложение
0 K+
Проследени обекта
bg_BG
Scroll to Top